KUNSTUDSTILLINGER

Pakhuset ønsker at være en aktiv medspiller i kulturen i Odder
- at sætte aktiviteter i gang og at give kunstnerne mulighed for at få kunsten frem i lyset.
Derfor viser vi skiftende udstillinger af kendte og mindre kendte kunstnere og kunstsammenslutninger, både lokale og udenbys. Kontakt angående udstillinger

 


Kontakt angående udstillinger

Kontakt Pakhusts bestyrelse, hvis du har en god idé. Vi går gerne ind i arbejdet omkring aktiviteter og udstillinger, der matcher vores vision med Pakhuset.  

Karin Bach eller Margriet de Noord på post@pakhuset-odder.dk eller på 29847264.  


Kunstudstilling i salen

I perioder - påske og sommerferie - vil der være større kunstudstillinger i Pakhusets sal og andre steder i huset. Det kan være kunstnersammenslutninger, der arrangerer udstillinger eller enkeltpersoner, der skaffer en spændende udstilling til Odder. Vi opfordrer udstillerne til at annoncere udstillingerne i Odder Avis - og selvfølgelig her på websitet .


Caféophængninger

Café Pakhuset har altid en aktuel udstilling på væggene. Udstillingerne skifter en gang om måneden. Værkerne kan ses i Café Pakhusets åbningstider fra kl. 10 -16.30 på hverdage og på de annoncerede ferniseringsdage. Kunstnerne udstiller gratis.

Udstillere sender oplysninger og fotos til post@pakhuset.odder.dk, så bliver du omtalt i kalenderen. Omtale af udstillingen med link til udstillerens website forbliver på www.pakhuset-odder.dk et år efter udstillingen.

Tekster skal sendes i word eller i en mail. Billeder skal være i jpg. i lav opløsning - 72 dpi. Pakhuset har omkring 3.000 besøg om måneden, så der er mange, der kan få øjnene op for dine værker. Er du interesseret i at udstille i Pakhuset, så kontakt os på post@pakhuset.dk