Er du mellem 15 og 25 år?
Har du lyst og mod på at kaste dig ud i rollen som koncertarrangør? Så læs med her!

I samarbejde med Odder Kommune og Kulturring Østjylland udbyder Pakhuset nu en mini-uddannelse som musik-event-arrangør. Tilbuddet er til dig, der har lyst til at få den første erfaring med at skabe et musik arrangement med alt hvad det indebærer – fra idé over udvikling, booking, branding og markedsføring til selve den praktiske gennemførelse hvor der både skal være tjek på det gode værtskab, lyd, lys og meget mere.

Tilbuddet er en del af et større projekt hvor også kulturforeninger i Samsø-, Skanderborg-, Hedensted-, Favrskov-, Syddjurs- og Norddjurs kommune udbyder lignende forløb. Du får derfor også mulighed for at møde og danne relationer med andre kulturinteresserede unge bl.a. ved en todages konference d. 25. og 26. marts.

Du behøver ikke at have nogen forudgående erfaring fra kulturlivet for at deltage, det vigtigste er at du er nysgerrig og har lyst til at indgå i et kreativt og musikalsk fællesskab med andre unge.

For at komme i betragtning til forløbet, skal du skrive et par linjers tekst om sig selv og din motivation for at deltage og sende det til post@pakhuset-odder.dk

Vi mødes første gang onsdag d. 22. februar fra 18:30 – 20:30 hvor vi hilser på hinanden og taler om hvordan vi bedst muligt kommer fra start sammen. Derefter mødes vi som udgangspunkt hver anden onsdag. Forløbet løber frem til sommerferien 2023 eller frem til at I har afviklet de(n) koncerter, festival eller anden form for musik arrangement, som I kommer frem til i fællesskab.

Fra Pakhusets side stiller vi hjælp, vejledning, udstyr, lokaler og en pose penge til rådighed. Nu mangler vi bare dig der brænder for at være med til at sætte den musikalske dagsorden.

Er du nysgerrig og vil du gerne vide lidt mere om forløbet inden du tilmelder dig? Så kan du møde op i Pakhuset onsdag d. 8. februar kl. 19:00 hvor husets frivillige, Kulturring Østjyllands projektleder og Odder Kommunes Kultur- og Fritidschef vil fortælle og svare på alle dine spørgsmål. Vi glæder os rigtig meget til at møde dig.

KULTURARRANGEMENTER I PAKHUSET
(se længere nede på siden)

 

17. marts 2023 Potters Jig - Skt Patricks day

21. april 2023 Thomas Buttenschøn

12. maj 2023 Elvis is alive - ET LATTERLIGT ROCK'N'ROLLSHOW
med Jan Svarrer, Mek Pek og Rasmus Stenholm

15. september 2023 HENNING STÆRK BAND

6. oktober 2023 BLUES & BURGER - NELLO & THE HELPING HAND BLUES BAND

27. oktober 2023 The BOSS - tribute to Springsteen

24. november 2023 Den Gamle Sangskat
med Sara Grabow, Eva Skipper og Martine Madsen

Kommende arrangementer, så har du en god ide, er du meget velkommen til at kontakte os.

Pakhuset søger frivillige, så har du lyst til at give en hånd og være en del af pakhuset, er du meget velkommen til at kontakte os.

PAKHUSET - ET AKTIVT KULTURHUS I HJERTET AF ODDER

Pakhuset ønsker at være en aktiv og synlig del af Odders kulturliv med et tæt samarbejde med borgere, erhvervsliv, Odder Kommune og byens foreninger.

Vi har nogle fantastisk smukke rammer, der giver plads til kultur og kunst af alle slags.

Pakhuset skal boble af aktiviteter fra croquistegning i atelieret, stand-up i salen, til foredrag, møder, kurser og seminarer.

Hvad vil du bruge Pakhuset til?

Hvilke ideer og forslag har du til et sprudlende og dynamisk mødested med aktiviteter, kunst og kultur?

Kontakt os i bestyrelsen på post@pakhuset-odder.dk.


Formålet med Pakhuset

Foreningen Pakhuset har til formål i huset at stille fleksible produktionsfaciliteter til rådighed primært for borgere i Odder kommune indenfor hvilke, der kan arrangeres og præsenteres publikumsorienterede fritids- og kulturaktiviteter"

Pakhuset er et brugerstyret aktivitets- og kulturhus. Det er samlingssted for borgere, der har interesser, ideer eller projekter, som de kan arbejde med og eventuelt præsentere for andre.

Pakhuset udlejes kun i meget begrænset omfang til private fester.

Brugere/foreninger, der lejer lokaler eller fast benytter huset, skal tegne medlemskab af Pakhusforeningen.

Odoo text and image block


Odoo - prøve 1 i tre kolonner


Odoo - prøve 2 i tre kolonner


Odoo - prøve 3 i tre kolonner


Odoo - prøve 1 i tre kolonner


Odoo - prøve 2 i tre kolonner


Odoo - prøve 3 i tre kolonner


Odoo - prøve 1 i tre kolonner


Odoo - prøve 2 i tre kolonner

 

Odoo - prøve 3 i tre kolonner
Åbningstider hos pakhuset

 

Cafeen er åben

I cafeen serverer vi lækker kaffe  og noget koldt at drikke for de tørstige besøgende. Vi står klar til at tage imod jer i nok en af Odders mest historiske bygninger. Pakhuset er blevet restaureret og istandsat, så det i dag står smukt og indbydende.

Åbningstider de fleste hverdage fra 09.30-15.30. Lør- og søndag er der lukket.
Odoo text and image block


Selskaber og privatarrangementer
- Leje af festlokale i Odder 

Afhold dit selskab eller arrangement i vore fantastiske lokaler ved banegården. Vores smukke og rustikke pakhus står klar til at danne rammerne om netop dit arrangement.
Odoo text and image block