Januar 2016

Charlotte Clausen
Født i 1963 i Horsens.
Uddannet som tegner og grafiker på Kolding Kunsthåndværkerskole 1990.
Har arbejdet som grafisk designer i 23 år.
Medlem af Kunstnergruppen Slottet.

Jeg har Værksted på Slottet Kunstnergruppens
14 medlemmer har alle værksteder i det forhenværende Hor­sens Statsfængsel.

I folkemunde blev og bliver dette fængsel kandt "Slottet" - heraf navnet på gruppen. Trods det at værkstedet ligger bag en høj ringmur med pigtråd, vil du her finde et levende kunstnermiljø, hvor medlemmerne slipper deres kreativitet fri i deres arbejde med billedkunst, blandform, design, keramik og skulptur.

Værkstederne holder åbent hus den første lørdag i hver måned kl. 12-15.
Find os i Fængslets gamle væveri, der ligger i fængselsgården ved siden af det nye Sleepin Hotel.
Adressen er Fængslet, Fussingsvej 8, 8700 Horsens.

Kom glad. Der er gratis entre og alle er velkomne. Udstillingen Face it! I mine billeder vil jeg gerne vise, at jeg var tilstede i processen, og fra dette nærvær vil jeg vise hvad jeg oplevede og så. Jeg går ikke efter det smukke og søde, men mere efter det ærlige og lidt groteske.

Jeg har i mange år tegnet croquis og her tvinges man til at være i nuet og være rap med blyanten, da nogle af stillingerne er helt ned til 30 sek. En god tegning kan efter min mening godt være helt "forkert" i proportionerne, hvis bare den viser at tegneren var 100% tilstede.

Lige for tiden arbejder jeg med portrættet som udtryk. Vi mennesker er fantastiske til at aflæse hinandens ansigtsudtryk. Der skal så lidt til for at udtrykket ændres og det finder man især ud af når man arbe­j­der med et portræt.

Jeg holder især af at tegne ældre personer hvor livet og tiden har sat sine spor. Kunsten er at få billedet til at vise noget om hvem mennesket er bag facaden. Dette er også et modstykke til det forskønnede ansigt og liv vi viser hinanden på fx facebook.

Efterlysning
Jeg vil gerne udvide min portrætserie og efterlyser personer der gerne vil lægge ansigt til. Husk jo flere rynker desto smukkere! Ring gerne på tlf. nr.: 20 61 14 56. Kan også kontaktes på mail: charlottetommerupclausen@gmail.com

Følg mig på facebook Under navnet "Fru Clausens narrestreger & klatmalerier" kan du følge mit arbejde med croquis, tegninger, grafik, fotografik, malerier m.m. på facebook. Her kan du også finde link til min hjemmeside, kommende udstillinger og andre events.